clipsara

برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه...

بازدید :4860
سه شنبه 6 مهر 1395زمان :23:53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از انکه باقلا کاملا پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحا ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.


نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
clipsara clipsara کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
لینک دوستان
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 457
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 2
  • بازدید امروز : 277
  • بازدید کننده امروز : 177
  • باردید دیروز : 24
  • بازدید کننده دیروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 843
  • بازدید ماه : 1232
  • بازدید سال : 6478
  • بازدید کلی : 250545
کدهای اختصاصی