برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده زده همراه با شوید خرد شده تفت داده میشود. سپس باقلا را به ان اضافه کرده همراه با نمک و آب میپزند (حرارت میدهند). پس از انکه باقلا کاملا پخته و نرم شد یک تخم مرغ داخل ان شکسته و بلافاصله در ظرف را میگذارند تا تخم مرغ اصطلاحا ببندد. سپس ان را همراه با کته یا نان مصرف میکنند.
نظرات این مطلب
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
- آرشیو لینک ها
آمار سایت
- کل مطالب : 457
- کل نظرات : 1
- افراد آنلاین : 27
- تعداد اعضا : 2
- بازدید امروز : 277
- بازدید کننده امروز : 177
- باردید دیروز : 24
- بازدید کننده دیروز : 20
- گوگل امروز : 0
- گوگل دیروز : 0
- بازدید هفته : 843
- بازدید ماه : 1232
- بازدید سال : 6478
- بازدید کلی : 250545
کدهای اختصاصی